Compatent ondersteuning

Een acute vraag? Te weinig kennis over een specifiek onderwerp?

Compatent kan dan de helpende hand bieden.

Eenvoudige vragen – snel per e-mail te beantwoorden – zijn kosteloos. Soms is een goed en volledig antwoord complex of van erg veel specifieke factoren afhankelijk. In dat geval neem ik contact met u op om te bespreken hoe ik uw OR het beste van dienst kan zijn. Het doel is uw OR concreet verder op weg te helpen.

Compatent kan uw organisatie steunen bij acute en specifieke of algemene OR-gerelateerde vragen. Ook voor OR advies en vragen over uw ondernemingsraad of situatie kunt u Compatent inschakelen.

Ondersteuning bij bijvoorbeeld:
 • Interpretatie van de soms “wollige WOR”
  De wor is niet altijd eenduidig te interpreteren. Vraag hoe Compatent dat ziet.
 • De weg naar de ondernemerskamer, of toch een oplossing?
  Soms ziet het er naar uit dat OR en bestuurder geen overeenstemming kunnen bereiken, dan rest de ondernemerskamer. Hoe gaat dat in zijn werk of is er misschien toch nog een uitweg?
 • Voorbereiding overlegvergadering.
  Minimaal twee ker per jaar moet de bestuurder een overleg vergadering houden. Wat moet er aan de orde komen? Hoe kan uw OR hierop reageren? Ook omdat besproken wordt hoe de OR betrokken bij aankomende besluiten. Notuleer deze vergaderingen goed en vraag de bestuurder om verduidelijking en concretisering.
 • Hulp bij verkiezingen en het mobiliseren van de achterban
  De trend van de afgelopen jaren is dat het personeel van een organisatie niet meer warm loopt voor een OR-carrière. Hoe komen we aan nieuwe / voldoende mensen?

En…. natuurlijk alle andere mogelijke vragen. U krijgt altijd antwoord.

Stel uw vraag

Uw naam*

Uw telefoonnummer

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

Binnen twee werkdagen kunt u antwoord verwachten

Reageren niet mogelijk.